Özel Hukuk Ana Bilim Dalı

Fakültemiz Özel Hukuk Bölümü bünyesinde Medeni Hukuk, Ticaret Hukuku, Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku, Roma Hukuku, Milletlerarası Özel Hukuk, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku ve Deniz Hukuku olmak üzere yedi Ana Bilim Dalı bulunmaktadır. Bölüm bünyesinde Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğüne bağlı olarak Özel Hukuk Ana Bilim Dalı çatısı altında Tezli Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora programları yer almakta olup Özel Hukuk alanında lisansüstü düzeyde eğitim-öğretim, araştırma-uygulama ve diğer akademik faaliyetler yürütülmektedir.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Ana Bilim Dalımız Lisansüstü Programlarına öğrenci alımı yapılmayacaktır. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Bahar aylarının sonu itibariyle Sosyal Bilimler Enstitüsü Web Sayfasını kontrol ederek duyuruları takip edebilir, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi ilan edildikten sonra Akademik Takvimde belirtilen online başvuru ve diğer süreçlere ilişkin tarih bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Eklenme tarihi :6.10.2022 11:22:12
Son güncelleme : 10.01.2024 11:13:14