Etkinlik Tarihi : 22 Şubat 2024 - 22 Şubat 2024
Etkinlik Yeri : Hukuk Fakültesi Konferans Salonu

Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi işbirliği ile düzenlenen “Anayasa Mahkemesinin Temel Haklar Alanındaki Kararlarının Etkili Şekilde Uygulanmasının Desteklenmesi” başlıklı ortak proje kapsamında, Anayasa Mahkemesi Raportörü / Anayasa Yargısı Araştırmaları Merkezi Koordinatörü Dr. Ömer GEDİK ve Fakültemiz Genel Kamu Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özgür AYDIN'ın konuşmacı olarak katılacağı “İstatistikler Üzerinden Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru” konulu seminer 22 Şubat 2024 tarihinde Fakültemiz Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Eklenme tarihi :20.02.2024 15:40:17
Son güncelleme : 20.02.2024 16:02:27