İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi

AÇILACAK OLAN GRUPLAR ve TARİHLERİ:

1. GRUP:

15 – 22 Haziran 2023 tarihleri arasında Hafta İçi 6(altı) gün 14:00 – 23:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Sınıflar 30 kişiden oluşmaktadır. Yeterli sayıya ulaştıkça yeni gruplar açılacak ve ilan edilecektir.

DERS PROGRAMI

Eğitim Programı Kesin Kayıt Tarihleri:30 Mayıs – 14 Haziran 2023

Eğitim Programı Katılım Ücreti: 5.000 TL (KDV Dahil)

Eğitim Programına Kesin Kayıt İçin Gerekli Olan Belgeler:

• Kesin Kayıt Formu
  • Sertifika Programı Katılım Ücretinin Yatırıldığına İlişkin Banka Dekontu
  • Arabulucu olunduğunu gösterir belge (Arabuluculuk Belgesi, Arabulucu Kimlik Kartı Fotokopisi veya Arabuluculuk Sınavının kazanıldığına dair ÖSYM Belgesi)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

KESİN KAYIT FORMU

GENEL BİLGİLER

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi bünyesinde gerçekleştirilecek “İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi”ne Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı siciline kayıtlı arabulucular katılabilir.

Eğitime ilişkin oluşturulacak gruplar, katılımcıların ön başvuru sırasına göre belirlenecektir. Bu nedenle ilk grubun 30 kişilik kontenjanının dolması durumunda, kayıtlar takip eden gruba aktarılacaktır. Yeterli katılımcı sayısına ulaşılmaması durumunda Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin programı iptal etme hakkı saklıdır.

Dersler, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve diğer Üniversitenin diğer Fakültelerinde öğretim üyeleri ile Antalya Barosu Arabulucu Avukatları tarafından 14.00 – 23.00 saatleri arasında Hafta içi 6(altı) gün olarak gerçekleştirilecektir. İlgili ders programı aşağıda yayınlanmıştır. Her ders sonunda imza çizelgesi ilgili eğitimci tarafından sistem üzerinden Arabuluculuk daire Başkanlığı’na iletilir.

Adayların belgeye dayalı ve eğitim kuruluşunca kabul edilen haklı bir mazeretleri olmadıkça eğitim süresince verilen ders ve çalışmalara katılmaları zorunludur. Haklı bir mazereti bulunmaksızın derslerin 1/12’sine devam etmeyenlerin eğitim programı ile ilişiği kesilecektir. Bu durumda yapılan ödeme geri iade edilmeyecektir.

EĞİTİMCİ KADROSU:

1. Prof. Dr. Necla ÖZTÜRK (Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi)
  2. Doç. Dr. Seda BAYRAKTAR (Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi)
  3. Dr. Öğr. Üyesi Faruk Barış MUTLAY (Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi)
  4. Dr. Öğr. Üyesi Onur ÖKSÜZ (Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi)
  5. Arb. Av. Mustafa Murat BİLGİN (Antalya Barosu Arabulucu Avukat)
  6. Arb. Av. Ufuk GENÇ (Antalya Barosu Arabulucu Avukat)Eğitim Programı Kesin Kayıt Tarihleri:29 Mayıs – 05 Haziran 2023
  • Eğitim Programı Katılım Ücreti: 5.000 TL (KDV Dahil)
  • Eğitim programlarına katılmak için gerekli olan ödeme, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi adına Akdeniz Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü’nün TC. Ziraat Bankası Akdeniz Üniversitesi Şubesi 367161796371 numaralı hesabına veya TR88 0001 0021 6736 7161 7963 71 Nolu IBAN hesabına yapılacaktır. Ödeme açıklama kısmına “ Ad Soyad”, “TC No”, “İş Hukuku Uzman Arabuluculuk Eğitimi” yazılmalıdır.
  • Açıklama kısmında kısaltma kullanılabilir.

Eğitim kuruluşu tarafından herhangi bir iptal söz konusu olmadığı sürece, eğitime devam etmeyen adaylara ödeme iadesi yapılmayacaktır.

Eğitim Programına Kesin Kayıt İçin Gerekli Olan Belgeler:

• Kesin Kayıt Formu
  • Sertifika Programı Katılım Ücretinin Yatırıldığına İlişkin Banka Dekontu
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  •

İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitim Programı, fakültemiz bünyesinde yürütülecek olup, müracaatlar Hukuk Fakültesi’ne elden yapılacaktır.

Gerekli olan belgelerin, kayıt süresi içerisinde Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Evrak Birimi adresine teslim edilmesi gerekmektedir. Belgelerinde eksiklik bulunanlara Sertifika verilmeyecektir. Katılımcılar belgelerinde yer alan bilgilerin eksik olmasından ve doğruluğundan sorumludur.

Diğer Guruplar için Ön Kayıt Başvurusu için tıklayınız. ONLİNE BAŞVURU

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi İletişim