Yüz Yüze Okutulacak Derslerle İlgili Önemli Duyuru

Fakültemizde 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında COVID-19 nedeniyle Amfilerimizde yürütülecek bazı dersler yüz yüze okutulacaktır.

Bu bağlamda amfilerimizde yapılacak dersler 56 öğrenci ile sınırlandırılmış olup, 56 öğrenciden sonra öğrenci alınmayacaktır.

Bilgilerini önemle rica ederiz.

Yüksek adalet bilincine sahip ve toplumsal sorunlara duyarlı, entelektüel birikimi olan, akademik iddiaları yüksek, eleştirel bakışa ve uzlaşma kültürüne sahip Hukukçular yetiştirmek.

Hukukun ve Hukuk eğitiminin dünyadaki gelişimini yakından izleyen, bölgesel ve ülke düzeyinde olduğu kadar evrensel olarak da Hukukun modern toplumlardaki işlevselliğinin koşullarına dikkatli bir akademik yetkinliği hedef edinmiş, Hukuk zirvelerine ev sahipliği yapan bir Hukuk Fakültesi olmak.