VI. Hasan Özderin Makale Yarışması Sonuçları

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Özderin Avukatlık Bürosu tarafından  düzenlenen VI. Hasan Özderin Makale Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler belli olmuştur. Bu vesile ile saygıdeğer Jüri Üyelerimiz Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Şebnem AKİPEK ÖCAL, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet ALTUNKAYA, Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Murat DOĞAN’a teşekkür eder, yarışmaya katılan bütün öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını dileriz.