TEV Üniversite Bursu Duyurusu

Türk Eğitim Vakfı (TEV) her yıl olduğu gibi maddi desteğe ihtiyacı olan başarılı öğrencilere bur vermektedir. 2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı için Fakültemiz öğrencilerine 2(iki) kişilik kontenjan ayrılmıştır. Öğrencilerimizin burslardan yararlanabilmeleri için; 28 Eylül – 18 Ekim 2020 tarihleri arasında http://burs.tev.org.tr/ adresinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru süresinin bitmesinin ardından Vakıf tarafından ön eleme yapılacaktır. Ön elemeyi geçerek mülakata katılmaya hak kazanan öğrencilere aşamalarla ilgili SMS veya E posta ile bilgilendirme yapılacak, dosyalarını hangi adrese göndermeleri gerektiği de bildirilecektir. (Fakülteye evrak teslimi yapılmayacaktır.)