SINAVA İTİRAZ VE MAZERET SINAV BAŞVURUSU

Covid-19 salgını nedeniyle 2019-2020 Bahar döneminde çevirimiçi gerçekleştirilen eğitim ve sınav hizmetlerimizin yanı sıra öğrencilerimiz, “MAZERET SINAVI” ve “SINAV İTİRAZI” başvuru işlemleri de çevirimiçi  olarak yapılabilecektir.

Sınav notuna itiraz başvurusu;

sinavislem.akdeniz.edu.tr/notitiraz.aspx adresindeki sayfada Öğrenci Numarası ve OBS şifresi girilerek gerçekleştirilebilecektir. Not değişikliği olsa da olmasa da öğrenciye konuyla ilgili bilgilendirme maili gönderilecektir.

Mazeret sınavı başvurusu;

sinavislem.akdeniz.edu.tr/mazeretsinavi.aspx adresindeki sayfada Öğrenci Numarası ve OBS şifresi girilerek gerçekleştirilecektir. Bu sayfada öğrencilerden mazeretini gösteren birde kanıtlayıcı evrak istenmektedir.

Her iki başvuruda da kontrol amaçlı bir bilgilendirme e-postası öğrencilere gönderilecektir.

Mazeret sınavı son başvuru tarihi 24 Mayıs 2020

Ara Sınav notuna itirazın son günü 08 Haziran 2020