Fakültemiz 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Yemin Töreni

Fakültemiz 2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılı Yemin Töreni 27 Haziran 2022 Pazartesi günü Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hakan Yüksel, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Rıza Can, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Altunkaya, Antalya Baro Başkanı Av. Hüseyin Geçilmez, Doç. Dr. Taner Bora, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezun olan tüm öğrencilerimize meslek yaşamlarında başarılar dileriz.

HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

Yüksek adalet bilincine sahip ve toplumsal sorunlara duyarlı, entelektüel birikimi olan, akademik iddiaları yüksek, eleştirel bakışa ve uzlaşma kültürüne sahip Hukukçular yetiştirmek.

Hukukun ve Hukuk eğitiminin dünyadaki gelişimini yakından izleyen, bölgesel ve ülke düzeyinde olduğu kadar evrensel olarak da Hukukun modern toplumlardaki işlevselliğinin koşullarına dikkatli bir akademik yetkinliği hedef edinmiş, Hukuk zirvelerine ev sahipliği yapan bir Hukuk Fakültesi olmak.