Bilgi Teknolojileri Kullanımı, Bilgi ve İletişim Teknolojisi, Bilişim Teknolojileri ve Bilgi Teknolojileri Derslerinin Muafiyet E-Sınavı Hk.

COVID-19 tedbirleri gereğince; 2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılında Enformatik Bölümü tarafından ortak zorunlu olarak okutulan ENF101 kodlu Bilgi Teknolojileri Kullanımı, ENF102 kodlu Bilgi ve İletişim Teknolojisi, ENF105 kodlu Bilişim Teknolojileri, ENF107 kodlu Bilgi Teknolojileri ve ENF 151 kodlu Bilgi Teknolojileri Kullanımı derslerini ilk defa alacak olan öğrenciler için Muafiyet E-Sınavı, aşağıda yer alan Muafiyet E-Sınav Uygulama Kılavuzu’nda belirtilen esaslara göre 27 Eylül 2021 tarihinde saat 12:00’da ASOS sınav sistemi üzerinden, uzaktan ve tek oturumda yapılacaktır.

Kılavuza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Yüksek adalet bilincine sahip ve toplumsal sorunlara duyarlı, entelektüel birikimi olan, akademik iddiaları yüksek, eleştirel bakışa ve uzlaşma kültürüne sahip Hukukçular yetiştirmek.

Hukukun ve Hukuk eğitiminin dünyadaki gelişimini yakından izleyen, bölgesel ve ülke düzeyinde olduğu kadar evrensel olarak da Hukukun modern toplumlardaki işlevselliğinin koşullarına dikkatli bir akademik yetkinliği hedef edinmiş, Hukuk zirvelerine ev sahipliği yapan bir Hukuk Fakültesi olmak.