Cumhuriyetin 100. Yılında Hukuk Etkinlikleri - 10

Etkinlik Tarihi : 08 Mart 2024 - 08 Mart 2024
Etkinlik Yeri : Hukuk Fakültesi Konferans Salonu

Fakültemiz tarafından yürütülmekte olan "Cumhuriyetin 100. Yılında Hukuk Etkinlikleri" kapsamında “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle Hukuk Fakültesi ev sahipliğinde ve Akdeniz Üniversitesi Kadın Çalışmaları ve Toplumsal Cinsiyet Araştırma ve Uygulama Merkezi (KATCAM) ile Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Antalya Şubesi (TÜKD) işbirliği ile, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Antalya Şubesi Başkanı Prof. Dr. Fulya SARVAN'ın moderatörlüğünde, Fakültemiz Medeni Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuba BİRİNCİ UZUN, Av. Eylem ÜLGEN, Av. Esra GENÇER ÖZDEMİR ve Psikolog Ezgi ÖZER'in konuşmacı olarak katılacağı “Hukuki ve Psikolojik Boyutuyla KADIN HAKLARI” konulu panel 08 Mart 2024 tarihinde Saat: 14.00'de Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Etkinlik aynı zamanda Hukuk Fakültesi Dekanlığı YouTube Kanalından canlı olarak yayınlanacaktır.

ETKİNLİK PROGRAMI

Açılış Konuşmaları

Prof. Dr. Necla ÖZTÜRK (Hukuk Fakültesi Dekanı)

Doç. Dr. İlkay KUTLAR (Kadın Çalışmaları ve Toplumsal Cinsiyet Araştırma ve Uygulama Merkezi (KATCAM) Merkez Müdürü)