YAZ OKULUNDA DENİZ TİCARET HUKUKU DERSİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

YAZ OKULU YÖNERGESİ’NİN 13. MADDESİ VE AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ’NİN 14. MADDESİ UYARINCA DENİZ TİCARET HUKUKU DERSİ ARA SINAVI ÖDEV (UYGULAMALI) ŞEKLİNDE YAPILACAK OLUP; KARAR TAHLİLİ YAPILACAK OLAYLAR, 23 TEMMUZ 2018 GÜNÜ FAKÜLTEMİZ INTERNET SİTESİNDEN YAYIMLANACAKTIR.

ÖDEVLERİN, DERSİ ALAN ÖĞRENCİLER TARAFINDAN EN GEÇ 24 TEMMUZ 2018 GÜNÜ MESAİ SAATİ BİTİMİNE (17:30) KADAR banubozabali@akdeniz.edu.tr; caglacelik@akdeniz.edu.tr VE myunusalhan@gmail.com ADRESLERİNE MAİL YOLUYLA VEYA İLGİLİ DERSİN ÖĞRETİM ÜYESİNE BİZZAT TESLİM EDİLEREK İLETİLMESİ GEREKMEKTEDİR. ÖDEVLERİ ZAMANINDA TESLİM ETMEYEN ÖĞRENCİLER ARA SINAVA GİRMEMİŞ KABUL EDİLECEKTİR.