VII. HASAN ÖZDERİN MAKALE YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi olarak Özderin Avukatlık Bürosu ile birlikte geçen sene yedincisini düzenlediğimiz “Hasan Özderin Makale Yarışması”nın ödül töreni 05.12.2018 tarihinde Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ernst Hirsch Hukukun Temellerini Araştırma Merkezi (EHAM) konferans salonunda gerçekleştirildi. Törene Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Altunkaya, Antalya Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Yaşar, Antalya Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Dülger, Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Songur, Av. M. Mesut Özderin, öğretim üyeleri, avukatlar ve öğrenciler katıldı. Basın mensuplarının da hazır bulunduğu törende dereceye giren öğrencilere plaketleri ve ödülleri verildi. Tören tüm paydaşların ve konukların birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.